Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Αγγλικά Για Παιδιά


ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στο κέντρο ξένων γλωσσών English And More, στο κέντρο του Πειραιά,  τα παιδιά μπορούν  να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον κόσμο της Αγγλικής γλώσσας από την 1η τάξη του Δημοτικού!

Δωρεάν Αγγλικά Δημοτικού ΠειραιάςΤο μάθημα γίνεται με χρήση διαδραστικού πίνακα και iPad, με στόχο να ενθουσιάσει τους μικρούς μαθητές και να τους βοηθήσει να αγαπήσουν τα Αγγλικά. Tα παιδιά δεν επιβαρύνονται με δουλειά στο σπίτι. Η μέθοδος μας είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε ο μαθητής να αποκτήσει το Lower ένα χρόνο γρηγορότερα κι οικονομικότερα από άλλες μεθόδους. Με 2 μαθήματα την εβδομάδα (διάρκειας 90′ λεπτών).

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της μάθησης

Φροντιστήρια Αγγλικών στον ΠειραιάΗ χρήση Διαδραστικού Πινάκα έχει διαδοθεί ευρύτατα και έχει αναγνωριστεί επίσημα κι από το Υπουργείο Παιδείας, για την συνεισφορά του στην μαθησιακή διαδικασία. Το σύνολο των μαθημάτων μας υποστηρίζεται από διαδραστικά προγράμματα, σε τελευταίας τεχνολογίας Διαδραστικούς Πίνακες. Στο English And More προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, στον τομέα των εκπαιδευτικών βοηθημάτων.

Φροντιστήριο Αγγλικών ΠειραιάςΦέρνουμε τη δύναμη του διαδραστικού περιεχομένου κοντά στον μαθητή μέσω Tablet PCs της Apple. Το iPad αναπαράγει όλα τα αρχεία πολυμέσων μπροστά στον μαθητή. Με την οθόνη αφής που διαθέτει, επιτρέπει στους μαθητές να κάνουν τις ασκήσεις τους από τη θέση τους και τα αποτελέσματα να εμφανίζονται ταυτόχρονα στον μεγάλο Διαδραστικό Πίνακα.

Με τη μέθοδο αυτή η επαφή γίνεται πιο προσωπική, χωρίς να υποβαθμίζεται η συμμετοχή των υπολοίπων μαθητών στη διαδικασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για ειδικές προσφορές!