25 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση ενηλίκων στην Αγγλική Γλώσσα!

Αγγλικά για εσάς


Καλώς ήρθατε στο English And More.

1669831_594104123991005_431734803_oΥπάρχει ένας σύγχρονος τρόπος εκμάθησης Αγγλικών για όσους επιθυμούν να μάθουν ή να βελτιώσουν την γνώση τους στην Αγγλική γλώσσα. Μαζί επιλέγουμε το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες. Γιατί όπως σχεδόν στα πάντα, έτσι και στην μάθηση, δεν υπάρχουν μονόδρομοι!

 

 

Business EnglishΣε πραγματικά ολιγομελή τμήματα έως 4 μαθητών και φροντίζοντας να υπάρχει ομοιογένεια στο επίπεδο των μαθητών κάθε τμήματος, εγγυόμαστε ότι η προσπάθεια των μαθητών μας θα αποδίδει πάντα τα μέγιστα. Σεβόμαστε απόλυτα τον χρόνο σας και τους στόχους σας και σας οδηγούμε με ασφάλεια στην επίτευξη τους.

 

3664_1_9gthhaqgΟι καθηγητές μας είναι επαγγελματίες με άριστη γλωσσική κατάρτιση και  διδακτική εμπειρία που ξεπερνά τις δύο δεκαετίες. Ικανοί να ανταπεξέλθουν στις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες, με σημερινές εκπαιδευτικές μεθόδους που καλύπτουν στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ένα μαθητή.

 

 

Business EnglishΕνσωματώσαμε στο δυναμικό μας καθηγητές με πολυετή θητεία σε παγκόσμιας εμβέλειας Πολυεθνικές και μεγάλες εισηγμένες Ελληνικές εταιρείες. Στόχος μας να προσδώσουμε ρεαλιστικά αλλά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά στη διδασκαλεία επαγγελματικών Αγγλικών. Προχωρούμε πέρα από το ειδικό λεξιλόγιο, στην κατανόηση εταιρικών κανόνων επικοινωνίας (γραπτής και προφορικής), καθώς και σε θέματα εταιρικών παρουσιάσεων και επαγγελματικών ταξιδιών.

 

English

Αγγλικά Πειραιάς - Joanna MichalakiΗ Ιωάννα Μιχαλάκη έχει στο ενεργητικό της πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στην διδασκαλεία της Αγγλικής γλώσσας. Είναι αξιοσημείωτη η επιτυχία που έχει επιδείξει στην εκπαίδευση και την προετοιμασία πτυχιακών μαθητών / σπουδαστών, όλων των πτυχίων. Έχει συνεργαστεί επιτυχημένα με εκατοντάδες πτυχιούχους σήμερα της Αγγλικής γλώσσας, τόσο στα πτυχία του Cambridge και του Michigan, όσο και στις ειδικές πιστοποιήσεις του E.T.S. (GMAT, GRE, TOEFL, TOEIC), και των άλλων διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων. Ως Ελληνίδα του εξωτερικού, έχει μεγαλώσει και σπουδάσει στην Νέα Υόρκη (Native English Speaker). Κατανοεί σε βάθος τόσο την Αγγλική, όσο και την Ελληνική γλώσσα. Έτσι αντιλαμβάνεται και διαχειρίζεται καλύτερα τις ιδιαίτερες δυσκολίες των Ελλήνων μαθητών. Αυτό της δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσδώσει στην διδασκαλεία της ρεαλιστικά χαρακτηριστικά επικοινωνίας, πέρα από τους παραδοσιακούς μηχανισμούς.

Ο Σπύρος Κουβαράς είναι κάτοχος δύο πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών στα οικονομικά και την διοίκηση επιχειρήσεων, από επιστημονικά ιδρύματα της Μ. Βρετανίας και των Ην. Πολιτειών . Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικές επιχειρήσεις (Philips Hellas, Mitsubishi Hellas, SCA), καθώς και σε μεγάλες εισηγμένες εταιρίες (Forthnet Α.Ε.). Έχει αναλάβει την ευθύνη σημαντικών θέσεων όπως Business Development Manager, Sales Director, Commercial Manager. Η εμπειρία του προέρχεται από τους χώρους της υψηλής τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών, έως της ναυτιλίας και της αγοράς HoReCa. Πέρα από την οργάνωση της επιχείρησης, διδάσκει Business English.

 

Η γλώσσα είναι επικοινωνία…

Η μάθηση είναι δημιουργία…

Η γνώση είναι ελευθερία…