25 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση ενηλίκων στην Αγγλική Γλώσσα!

Αγγλικά για όλους


English-for-profetionalsΗ εμπειρία μας στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας, η οποία ξεπερνά τις δύο δεκαετίες, σας εγγυάται πως όλα τα προγράμματα σπουδών του “English And More” είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα για κάθε επίπεδο, κάθε ηλικία και κάθε προσωπικό σας στόχο.

 

3638106_origΓια όλους τους φοιτητές που στοχεύουν στην απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Απόκτησε ένα από τα πτυχία γλωσσομάθειας που σου επιτρέπουν την φοίτηση σου στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σου:
  – I.E.L.T.S.
  – T.O.E.I.C.
  – G.R.E. 
  – T.I.E.

students_enjoying_an_english_classΕιδικά τμήματα αρχάριων ενηλίκων. Αν τα Αγγλικά δεν έχουν μπει για οποιοδήποτε λόγο στη ζωή σου μέχρι σήμερα και αποφάσισες πως ήρθε η ώρα. Αν καταλαβαίνεις όταν ακούς Αγγλικά αλλά δεν νιώθεις σίγουρος να απαντήσεις. Στο “English And More” θα μάθεις γρήγορα κι εύκολα να επικοινωνείς σωστά, γραπτά και προφορικά. Με μεθόδους διδασκαλίας σχεδιασμένες για ενήλικες μαθητές, που αξιοποιούν την εμπειρία που διαθέτεις στη χρήση της γλώσσας και χτίζουν πάνω σε αυτή σωστά και αποτελεσματικά.

ΛοςερΤμήματα Lower & Proficiency για ενήλικες. Αν δεν ολοκλήρωσες τις σπουδές σου στα Αγγλικά. Αν έδωσες πριν από καιρό για το Lower ή το Proficiency και δεν πέτυχες στις εξετάσεις. Στο «English And More» μπορείς γρήγορα κι αποτελεσματικά να πετύχεις τον στόχο σου. Θα σε βοηθήσουμε να καλύψεις τα κενά σου και να κατακτήσεις το πολυπόθητο πτυχίο.

 

Αύξησε την ανταγωνιστικότητα σου, διεύρυνε το πεδίο εργασίας σου, πέρασε τις ιδέες σου σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Εξειδικευμένο πρόγραμμα για επαγγελματίες που δεν επιζητούν ένα γενικό πρόγραμμα εκμάθησης επαγγελματικών Αγγλικών, αλλά ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στην άριστη χρήση της Αγγλικής γλώσσας, στο δικό τους αποκλειστικά επαγγελματικό αντικείμενο.