25 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση ενηλίκων στην Αγγλική Γλώσσα!

Αγγλικά Για Αρχάριους


           Για όσους καταλαβαίνουν…           αλλά δεν μιλούν Αγγλικά

img-1392028648-2348

Οι περισσότεροι ενήλικες μπορούν να καταλάβουν σε μεγάλο βαθμό τα Αγγλικά. Είναι το αποτέλεσμα της πολύχρονης επαφής με την γλώσσα μέσω της μουσικής, των ταινιών και του Internet.

Εκεί που έχουν αδυναμία είναι στο να μιλήσουν Αγγλικά. Η αδυναμία να σχηματίσουν σωστές προτάσεις τους σταματά, ακόμα κι αν ξέρουν το σχετικό λεξιλόγιο.

Εμείς ακολουθούμε την πιο σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας αρχαρίων ενηλίκων. Μέσα από ένα ευχάριστο μάθημα, με πραγματικούς διαλόγους, μαθαίνετε γρήγορα και σωστά τους κανόνες της γλώσσας και πλουτίζετε το λεξιλόγιο σας.

Έτσι θα μπορείτε άνετα να μιλάτε Αγγλικά και να καταλαβαίνετε σωστά τον συνομιλητή σας.

 

         Για όσους ξέρουν Αγγλικά…         αλλά δεν έχουν πάρει πτυχίο

a-creative-way-adult-students-can-get-to-know-their-classmate_16001066_800794942_0_0_14015248_300

Πολλοί ενήλικες έχουν κάνει μαθήματα Αγγλικών στο παρελθόν. Κάποιοι άλλοι έμαθαν καλά τη γλώσσα μέσα από το επάγγελμα που ακολούθησαν.

Για κάποιο λόγο δεν ένοιωσαν ποτέ έως σήμερα την ανάγκη να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με ένα πτυχίο Αγγλικών ή έδωσαν εξετάσεις, απέτυχαν και δεν προσπάθησαν ποτέ ξανά.

Εμείς σας προετοιμάζουμε ταχύτατα για τις εξετάσεις επιπέδου Β2 οποιουδήποτε πτυχίου ή πιστοποίησης κι αν χρειάζεστε. Αξιοποιώντας στο έπακρο την εμπειρία σας και οργανώνοντας τις γνώσεις σας ώστε να αποκτήσετε το πτυχίο που χρειάζεστε.